Informatie over het Coronavirus en de maatregelen in Almere vind je hier.

5X Koffie To Go

Zin in een dampende beker vol cappuccino om je handen te verwarmen of snak je naar een heerlijke dosis energie door een smaakvolle espresso? In Almere Centrum kan jij je favoriete koffie afhalen. Bekijk hieronder 5 winkeltips voor jouw koffie to go. Bij deze horecazaken kan je ook een overheerlijke lunch afhalen. Van salades tot belegde broodjes. Check het gauw.

 

1. Barista Café

De koffies van Barista Café zijn af te halen. Van een klassieke cappuccino, latte macchiato tot power lattes zoals de blue butterfly latte en chai tea latte. Wanneer je toch bij Barista Café afhaalt, ga dan ook voor hun huisgemaakte taarten, cupcakes en koekjes. Toch meer van de hartig? Bij Barista Café kan je ook heerlijke belegde broodjes en salades afhalen! 

2. Starbucks

Ook zo dol op de koffies van Starbucks? Deze zijn gewoon af te halen. Ga lekker voor de over de top caramel macchiato mét slagroom of voor een blonde vanille latte. Ook lekkere snacks zijn af te halen, zoals sandwiches, carrot cake en yoghurt met vers fruit. Zo heb jij een complete ontbijt of lunch voor onderweg.

3. Le Perron

Oui, oui ook Le Perron doet aan afhaal. Wanneer je toch je koffie of thee afhaalt bij Le Perron, ga dan ook voor de belegde broodjes, Franse patisserie zoals de macarons of de pain au raisin of ander lekkers. En voila je hebt een heerlijke ontbijt of lunch on the go.

4. Bagels & Beans

Ook zo een trek in een warme bagel met creamcheese en wilde zalm? Gelukkig zijn de bagels van Bagels & Beans af te halen. Zo kan jij thuis of onderweg lekker genieten. Naast de overheerlijke bagels, kan je ook een koffie to go meenemen.

5. Dunkin Donuts

Strawberry Rainbow, Boston Cream, French Vanilla... Dit zijn natuurlijk de Donuts van Dunkin Donuts! Ga dan ook lekker voor een warme koffie of thee. In je ene hand een lekkere donut en in de andere een warme beker koffie. Dat is pas een verwennerij. Haal jouw favoriete donut én drankje op aan de stationsstraat 26. 

Afhaal

Wil jij weten welke horecazaken nog meer aan afhaal doen? Bekijk de pagina hier.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!