Bij deze winkels kun je privéshoppen!

Ben jij op zoek naar een nieuwe outfit of heb je gewoon ontzettend veel zin om te winkelen? Ondanks de coronamaatregelen kan dit nog steeds. Bij deze winkels in Almere Centrum kun je een 'private shopping' afspraak maken waarna je de winkel geheel voor je zelf zult hebben. En in alle rust kunt winkelen. Dat vinden wij ontzettend bijzonder en delen we graag met jullie! 

Bij deze winkels kun je op afspraak privé winkelen.

Big Dream

Bij Big Dream ben je van dinsdag t/m zaterdag van 12.00-16.00 uur welkom om te komen winkelen. Privé winkelen is hier ook mogelijk. Maak een afspraak met de winkel door een mailtje te sturen of een berichtje op Facebook achter te laten. 

Sacha

Liefhebbers van schoenen kunnen bij Sacha een afspraak maken om privé te shoppen. Dit is mogelijk van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:00 en 12:00. Je kunt een afspraak maken door een berichtje te sturen naar 0687794885.

Ladonna

Winkelen zonder andere bezoekers in de winkel? Dat kan bij Ladonna. Daarnaast kun je ook nog gratis parkeren op de parkeerplaats van Ladonna. Win-win! 
Van dinsdag t/m zondag kun je privé shoppen van 10.00-11.00 u en van 17.00-18.00 uur. Maak een afspraak via info@ladonna.nl

Only for Men

Wil jij je garderobe vast zomer-proof maken? Zorg dan dat je een afspraak maakt bij Only for Men. Hier krijg je de hele winkel voor je zelf en ook nog eens de persoonlijk advies. Nog zo een win-win situatie. Maak hier je afspraak

KAKY

Alle tijd om je huis te restylen en hoe beter dan met het interieuradvies van Kaky! Maak een afspraak om te komen shoppen of om interieuradvies in te winnen. Een afspraak maak je door te bellen of mailen naar info@kaky.nl

Bucka Fashion

Bij Buck Fashion kun je van maandag tot en met zondag tussen 13.00-17.00 uur komen winkelen. Wil je de winkel voor jezelf? Bel of whstapp gerust naar 06-39882465.

Scents & Colors

Toe aan een nieuwe huisgeur of op zoek naar een mooi cadeau? Bij Scents & Colors slaag je zeker! Stuur een mailtje naar info@secntsandcolorsalmere.nl om een afspraak te maken om de winkel voor jezelf te hebben. Dit is mogelijk tussen 10.00-11.00 uur.