Bakkerij Dekker & Winkler

Met niet minder dan drie goedlopende speciaalzaken in Hilversum, is succesformule Bakkerij Dekker & Winkler nu ook neergestreken in Almere Centrum. Het motto van deze bakkerij? Eerlijk brood door minder toevoegingen. In het ambachtelijke brood van Bakkerij Dekker & Winkler vind je geen emulgatoren, onnatuurlijke smaak- of kleurstoffen en geen lactose.

Daarnaast is er een breed aanbod van diverse allergeenvrije broden in het assortiment. Denk aan koolhydraatarm en glutenvrij brood, maar ook brood die de spijsvertering extra goed laat werken en een speciaal desembrood dat makkelijk verteerbaar is. Brood zoals brood bedoeld is, zo luidt dan ook het motto van de bakkerij. Transparantie met betrekking tot het proces staat hierbij voorop.

Naast een breed assortiment aan verse broden, kun je bij Bakkerij Dekker & Winkler ook terecht voor diverse soorten gebak, een verse kop koffie en een gezellige babbel. De bakkerij mag misschien één van de jongsten in het centrum zijn, maar liefde gaat in Almere overduidelijk door de maag.

Een kleine impressi van Bakkerij Dekker & Winkler

Bakker Dekker & Winkler overzicht

Bakker Dekker & Winkler

Bakker Dekker & Winkler1

Ontdek meer 036 Winkeltjes