RUAN Creatief Almere

Of je nu een Picasso in de dop bent of een Rudolph van Veen in spé: bij RUAN Creatief in Almere Centrum kun je terecht voor al je creatieve uitspattingen. De winkel mag Almere al ruim 27 jaar zijn thuis noemen en is in de tussentijd uitgegroeid tot een waar begrip voor iedereen met een creatief hart. Bij RUAN Creatief vind je niet alleen producten die elders niet te koop zijn, maar ook producten die zelfs bij sceptici nostalgische gevoelens teweeg zullen brengen.

Ooit begonnen als een kleinschalige handarbeidzaak is RUAN Creatief ontpopt tot de go to spot voor creatievelingen. In deze shop-in-shop is voor iedere creatieve discipline wel iets is te vinden. Tekenen, kleuren, kunstschildersmaterialen, maquettebouw, quilten, taarten maken, borduren: RUAN Creatief weet zich te onderscheiden door het brede assortiment, dat ook via de webshop te bestellen is. De vakspecialisten in de winkel voorzien je van goed en eerlijk advies.

Dat de winkel al verschillende generaties als klant heeft mogen verwelkomen, is op zijn zachtst gezegd bijzonder te noemen. Met de schare fanbase en hun oog voor de nieuwste trends, lijkt een klandizie die nog generaties lang zal overbruggen een gegeven.

RUAN Creatief ligt midden in het centrum van Almere gelegen. Een goed excuus voor een dagje uit. Kom je met eigen vervoer? Dan kun je het best terecht bij de Schippersgarage. Deze garage is te vinden in de straat van RUAN Creatief Almere. Voor openbaar vervoer raden we je aan op bij de dichtstbijzijnde halte Passage bushalte uit te stappen.

Een kleine impressi van RUAN Creatief

ruan1

ruan2

ruan3

Ontdek meer 036 Winkeltjes

Brouwerstraat 22
1315 BP Almere

OPENINGSTIJDEN

  • Ma. 13:00 18:00
  • Di. 09:30 18:00
  • Wo. 09:30 18:00
  • Do. 09:30 20:00
  • Vr. 09:30 18:00
  • Za. 09:30 17:00
  • Zo. Gesloten