Alles wat je nodig hebt

Is jouw deo voorraad bijna op? Of ben je van plan om je haar te verven en ben je nog opzoek naar haar verf? Heb je een feestje waarbij je je super mooi wil opmaken? Dan moet je echt op woensdag of zaterdag naar Shifon op de markt in Almere Stad. Sinds 2015 is Mansour de eigenaar van de kraam waar hij allemaal verschillende drogisterij artikelen verkoopt van onder andere bekende merken zoals Dove, L’oreal en Oral B.

Het zijn voornamelijk dagelijks gebruik artikelen, niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen. Zo kun je als man hier verschillende producten om je baard te verzorgen en bij te houden, gezicht crème, deo van AXE en haarverf van Schwartskopf verf. Ook aan kinderen is er gedacht. Het is namelijk wel zo fijn als kinderen een kindertandenborstel hebben. In totaal zijn er wel meer dan 300 verschillende producten van veel verschillende merken. Nagellak, eyeliner, lipstick, mascara, oogschaduw, je noemt het maar en Shifon heeft het.

Je kunt hier zelfs lipstick kopen die echt de hele dag goed blijft zitten. Geen gedoe meer met lipstick die afgeeft of lipstick die je steeds weer moet bij werken. Niet alleen het assortiment van make-up is heel groot, maar ook dat van de tandenverzorging. Van het merk Sensodyne zijn er bijvoorbeeld al meer dan 15 verschillende soorten. Het maakt niet uit of je gevoelig tandvlees hebt, wittere tanden wil of gaatjes wil voorkomen. Er is voor ieder wat wils. Het zelfde verhaal met de gezicht verzorging. Er zijn veel verschillende crèmepjes met allemaal een eigen doeleinde. Als je benieuwd bent of er een anti-ageing crème is, producten van Scholl of rol deo… dan kunnen wij verklappen dat dat er allemaal is. Mansour is de eigenaar en hij vindt het fijn om op de markt te werken. Zo is hij buiten en in contact met mensen. Hij houdt van zijn zelfstandigheid.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!