Gebakken of verse vis?

Wil je gebakken of verse vis? Peter& Joël hebben het allebei. In de vroege ochtend wordt de verse vis opgehaald en wordt deze verkoop klaar gemaakt voor o.a. de ovenschotels en paella.

De vis die ze verkopen komt vanuit de hele wereld, zo komt schol uit de Noord Zee en ansjovissen uit Italië en Spanje. Ook wordt er elke week verse vis uit Suriname overgevlogen. Een echte aanrader is de zalm van Peter & Joël. Deze kun je op verschillende manieren bereiden zoals bakken, stomen of gewoon rauw eten. Met zoveel verschillende bereidingswijzen valt de vis dus bij veel mensen in de smaak.

De meest populaire producten op de kraam zijn vooral de kibbeling, lekkerbekjes en de haring, maar ook zijn er veel mensen te spreken over de verse zalm. De favoriet van Joël is de wilde zeebaars, maar ook een gebakken vis zoals een kibbeling vindt hij heerlijk.

Alle medewerkers op de kraam hebben genoeg verstand van vis, dus wil jij een keer iets nieuws uitproberen? Vraag dan eens om advies en ontdek welke vis echt lekker is bij jouw favoriete groenten!

Eigenaar Joël verteld dat hij niet alleen een visboer is, maar dat hij zich ook wel een beetje een psycholoog voelt. Hij staat namelijk al jaren op de markt in Almere en heeft veel vaste klanten met wie hij veel gesprekken heeft. Hij vind het belangrijk om persoonlijke aandacht te geven aan de klant en ook om mee te denken met de klant. Samen met het team zorgt hij er voor dat er een leuke sfeer hangt bij de kraam.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!