Gebakken of verse vis?

Wil je gebakken vis of liever verse vis? Bij Peter & Joël kun je voor allebei terecht. In de vroege ochtend wordt de verse vis opgehaald en klaargemaakt voor verkoop. Een deel wordt gebruikt voor heerlijke ovenschotels en paella.

De vis komt van over de hele wereld. Zo komt de schol uit de Noordzee en de ansjovis uit Italië en Spanje. Elke week wordt er ook verse vis uit Suriname ingevlogen.
Een echte aanrader is de zalm van Peter & Joël. Deze kun je op verschillende manieren bereiden: bakken, stomen of zelfs rauw eten. Door de vele bereidingswijzen valt hun vis bij veel mensen in de smaak.

De meest populaire producten zijn de kibbeling, lekkerbekjes en de haring. Maar ook de verse zalm is erg geliefd. Joël’s persoonlijke favoriet is de wilde zeebaars, al geniet hij zelf ook graag van een goed gebakken kibbeling.

Alle medewerkers op de kraam hebben veel kennis van vis. Wil je een keer iets nieuws proberen? Vraag gerust om advies – ze helpen je graag ontdekken welke vis het beste past bij jouw favoriete groente of gerecht.

Joël vertelt dat hij zich niet alleen visboer, maar soms ook een beetje psycholoog voelt. Hij staat al jaren op de markt in Almere Centrum en heeft veel vaste klanten met wie hij graag een praatje maakt.
Persoonlijke aandacht vindt hij belangrijk, net als meedenken met de klant. Samen met zijn team zorgt hij voor een gezellige en vertrouwde sfeer bij de kraam.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!