Lokale honing is de beste honing!

Al 12 jaar lang staan Leendert en Nel op de markt en een grote kans dat jij ze kent en een praatje met ze hebt gemaakt. Leendert vindt gezondheid, geluk en een lang leven heel belangrijk en wil dat ook graag overdragen aan de mens. Bij hun kraampje kunnen mensen zichzelf zijn en wordt je lichaam weer in balans gebracht met hun lokale product; honing. Honing is een van de puurste producten die er bestaan.

Leendert en Nel verkopen maar liefst 55 soorten honing gemaakt in Almere en/of Flevoland. De meest verkochte honing is de Bloemenhoning. Naast honing verkopen zij ook honingsnoepjes, verzorgingsproducten voor haar en huid en accessoires gerelateerd aan honing/bijen. 

Leendert en Nel staan elke woensdag en zaterdag met plezier op de markt. “De markt is een tweemaal wekelijks evenement dat georganiseerd wordt door markthelden”, aldus Leendert. Leendert en Nel helpen je graag aan de beste honing die voldoet aan jouw wensen. Heb je een specifieke vraag? Met hun kennis over bijen en (lokale) honing ga je ook zeker naar huis met het gevoel: ik heb vandaag weer wat geleerd én staat je lichaam en geest weer helemaal in balans! 

 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!