van tzatziki tot olijven

Rachid is sinds 2008 de trotse eigenaar van Sabores delicatessen. Hij proefde samen met een vriend de tapas en olijven in Nederland en dacht bij zich zelf ‘Dit kan beter’. Hij is toen de marktkraam ‘Sabores Delicatessen’ begonnen. Hier bewerken ze de olijven zelf met een zelfgemaakte knoflookmarinade. 90% van de producten die je hier haalt hebben ze zelf bewerken. Nergens anders proef je producten met deze smaak.
Rachid vindt het belangrijk om de klant een goed gevoel te geven. Dit doet hij door een gezellig praatje te maken, aandacht te geven en klanten te laten proeven. Hij geeft ook heel vaak wat extra’s mee. Zo gaf hij laatst een vrouw die broodjes bij hem kocht een bakje aioli mee, hij hoorde dat ze shoarma ging eten en had bedacht dat de aioli daar perfect bij zou passen.

Bij Sabores hebben ze een feestschaal. Deze schaal is, zoals je al kunt horen aan de naam, perfect voor feestjes. Het ziet er mooi uit en in de schaal is er plek voor zeven tapenades naar keuze. Kies bijvoorbeeld de tzatziki, humus, peperoni tapenade, honing tapenade, feta blokjes die bewerkt zijn met kruiden of de paprika tapenade die bestaat uit paprika, olijven en tomaat. Sinds kort hebben ze ook een nieuwe tapenade, de ‘mango tapenade’. Ga jij deze proeven? Hij staat elke woensdag en zaterdag op de markt in Almere Centrum.

Wist je trouwens ook al dat je hier broodjes en bosjes verse munt, peterselie en koriander kunt kopen?

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!