Mag het een onsje meer zijn?

Een grote kans dat je de Enkhuizer Notenkraam wel kent, deze staat namelijk al sinds 2004 iedere woensdag en zaterdag op de markt in Almere Centrum. Je scoort hier niet alleen noten, pinda’s, rozijnen of een mix van deze drie. Maar ook zuidvruchten, rijscrackers, chocola en muesli. De Enkhuizer streeft ernaar om alles vers te serveren en dat proef je terug! De noten worden iedere dag op de kraam gebrand en de kans dat je warme noten mee naar huis krijgt is dus groot!

Op de markt in Almere Centrum staat het team wel eens met 9 man sterk, zo druk kan het wel eens worden bij de kraam. Vaak is er slechts 1 persoon die de hele dag de noten aan het branden is en wekelijks wordt dit gerouleerd. Zo komt iedereen om en om met klanten in aanraking en dat is toch wel het leukst.

Het mixen van de muesli’s doet het team zelf. Iedere dinsdag komt het hele team bij elkaar in een grote loods zodat er de hele dag kan worden gemixt, verpakt maar vast ook stiekem een beetje geproefd.
Het aller lekkerste product van De Enkhuizer Notenkraam? De zelf gekruide knoflook kruiden pinda’s, want zoals deze zijn gekruid vind je ze echt nergens anders. Andere noten die het altijd goed doen zijn ook wel de populaire Macadamia mix en de zoute noten. Wil je eens een nieuwe noot proeven? Of ben je opzoek naar een speciale noot voor bij een speciaal gerecht? Vraag dan eens om advies van het super enthousiaste personeel van de Enkhuizer Notenkraam.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!