Stuur eens een kaartje

Op de marktkraam van Van Enk Cards scoor je de leukste wenskaarten, feestartikelen, handige hobbyartikelen, agenda’s en kalenders. Voor elke gelegenheid is er een wenskaart en maandelijks vind je weer nieuwe kaarten in het assortiment. Je vind hier wenskaarten met muziek, glitter, holografische beelden en kaarten in verschillende maten, zoals A4 formaat. Er zijn kaarten in verschillende soorten, maten, kleuren, met of zonder tekst en in alle thema’s te vinden.

Naast de opvallende, mooie en populaire wenskaarten vind je bij Van Enk Cards ook hobby artikelen. Zo vind je hier alles om je eigen kaarten te maken, stickers, lijm, gekleurde enveloppen, lint, uitdrukvellen en ga zo maar door.

Tijdens de feestdagen vind je hier natuurlijk ook de meeste bijzondere feestkaarten. Zo kun je hier terecht voor bijvoorbeeld Pasen, kerst en het nieuwe jaar, Van Enk Cards heeft het allemaal.
Rond de feestdagen is het bij van Enk het drukste moment van het jaar, dan staan ze met dubbele bemanning achter de kraam.

Fun fact:
Deze kraam bestaat al sinds 1984 en sinds 1987 staan ze ook in Almere Centrum. Doordat de markt dicht bij het Flevoziekenhuis staat worden er ook veel beterschap kaarten gekocht, terwijl de mensen die bij de gemeente werken juist A4 kaarten kopen. Zo hebben alle collega’s genoeg ruimte om de jarige een persoonlijke verjaardag wens te schrijven. 

Wist je dat Van Enk Cards ook feestartikelen verkoopt? Je kunt hier dus terecht voor al je feestinkopen zoals slingers, ballonnen…. En natuurlijk verjaardagskaarten.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!