Sinds 1998!

In alle vroegte wordt ’s morgens om 4.45 uur het groenten en fruit opgehaald in Enkhuizen om slechts een paar uur later al klaar te liggen op de marktkraam van Robin & Groenten en fruit.

Sinds 1998 staat Robin & Kees met een marktkraam op de markt in Almere Centrum. Volgens Robin is het belangrijk om te kijken naar het seizoen, zo krijg je de meest verse producten. Zo zijn de mandarijnen in de herfst het lekkerst en de aardbeien in de zomer. Veel van de producten reizen een flink stukje de wereld over voordat ze op de markt in Almere Centrum belanden. Zo komen er producten uit Spanje of Suriname, maar ook veel producten zoals de bloemkolen en bospenen komen gewoon uit Nederland. 

Het team van Robin & Kees werkt als een hecht team samen en daar halen ze ontzettend veel plezier uit. Het team heeft veel kennis over de producten en elk product wat wordt ingekocht, bekijken en beoordelen ze zelf. Soms worden er ook bijzondere dingen ingekocht, zoals een heel pallet met venkel. Normaal gesproken wordt er helemaal niet zoveel venkel verkocht, maar omdat het hele team dit ziet als een uitdaging, lukt het om aan het einde van de dag over te blijven met een leeg pallet. Mission accomplished! 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!