De geur van vers brood komt je tegemoet

Voordat alle broden, koeken en banketten van Bakkerij ’t Stoepje klaar liggen op de markt in Almere centrum, staat er nog heel wat te gebeuren. Om de marktkraam helemaal  vol te kunnen leggen met de wel meer dan 800(!) producten gaat de wekker van Jerney, de eigenaar, al om 2.15u ‘s nachts. Je moet er wat voor over hebben maar daardoor liggen er wel elke woensdag en zaterdag verse producten klaar op de markt in Almere Centrum.

In totaal is er keuze uit meer dan 800 producten variërend van heerlijke roombotercroissantjes, afgebakken broden, pizzabroodjes, koekjes zoals mergpijpen, afbakbroden en nog veel meer kopen. Probeer eens het koek ‘spakenburgs hart’ of het ‘brood van toen’. In dit brood zitten geen e-nummers, broodverbetermiddelen en toegevoegde stoffen. In 2017 vond De Consumentenbond het volkorenbrood van Bakkerij ’t Stoepje het allerlekkerst!

Wist je dat: Bakkerij ’t stoepje heeft een nieuwsbrief waarmee je wekelijks de lekkerste recepten voor thuis, tips en tricks en de lekkerste aanbiedingen ontvangt.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!