Alleen Goede Telefoon Spullen

AGTS staat voor alleen goede telefoon spullen. De naam verklapt het dus eigenlijk al, hier koop je alleen goede telefoon spullen. De kraam bestaat sinds 2010. Het begon allemaal in Den Bosch en sinds 2012 staat de kraam in Almere Stad. Niet alleen op woensdag, maar ook op zaterdag is het hier mogelijk om de handigste, nieuwste en leukste spulletjes te kopen voor je telefoon. Het maakt niet uit wat voor telefoon je hebt. De kans is groot dat AGTS het heeft. Zo kun je hier een hoesje kopen voor een Iphone 3, 10 en XS, maar ook voor de galaxy S8, S9 en S9 plus. Voor 90% van de telefoons die er zijn heeft AGTS een hoesje. Bij AGTS heb je keus uit ongeveer 3000 verschillende hoesjes en ze zien er allemaal leuk uit.

Het ene hoesje is helemaal rood, zwart, of roze terwijl het andere hoesje juist een print heeft van een dier of marmer. Naast de hoesjes met de leuke prints zijn er ook hoesjes die de functie van een portemonnee hebben. Dat zijn boekjes waar al je pasjes in passen, briefgeld, kaartjes en natuurlijk je telefoon. Bob, de eigenaar, valt het op dat de boekjes vooral in de winter erg populair zijn en dat de hoesjes met een bijzondere achterkant juist in de zomer meer populair zijn. Bob heeft door de jaren heen veel kennis gekregen over telefoon spullen en is wekelijks te vinden in de groothandel. Hij kan dan kiezen welke hoesjes hij graag in het assortiment wil hebben.

Niet alleen koopt hij bij de groothandel in Nederland hoesjes in, AGTS verkoopt namelijk nog veel meer dan telefoon hoesjes. Je kunt hier ook goed terecht als je opzoek bent naar tempered glass, een hoes voor je Ipad, oortjes met of zonder bluetooth, een laptophoes, speakers van JBL, een draagbare oplader of een raamhouder nodig hebt. Stel je bent opzoek naar een raamhouder voor je telefoon, dan heb je keus uit meer dan 21 verschillende soorten. Bob helpt je erg graag bij om de gene te vinden die aansluit bij jouw verwachtingen. Daarnaast heeft AGTS vanaf begin 2019 smart watches. Ben jij ook zo benieuwd naar de smart watches of de rest van het assortiment? Kom dan woensdag of zaterdag langs.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!