Panty's, sokken en meer

Alle vrouwen, mannen en kinderen opgelet! Van Eck Beenmode staat elke woensdag op de markt met meer dan 300 artikelen voor jouw benen en voeten met winter en zomer aanbod. In de winter zul je vooral dikke wollen sokken en antislip sloffen zien liggen terwijl er in de zomer juist korte sokken en zomerse panty’s te koop zijn.
De panty’s zijn er in 8 tot en met 100 denier, er is dus voor ieder wat wils. Leuk weetje: De Marcmarcs Comfort 40 is als beste getest in De Volkskrant en deze worden verkocht bij Van Eck Beenmode! Deze geweldige panty is dus zeker een aanrader.

Jeroen, de mede eigenaar, raadt de Marino wollen sokken aan. Deze zijn volgens hem lekker zacht en zitten goed. Zijn vader is net als hem mede-eigenaar en heeft hiervoor in de kledingbranche gewerkt en heeft zich toen steeds meer gespecialiseerd in beenmode. De kraam bestaat al zo een 25 jaar. Niet alleen zijn ze trotse eigenaar van de marktkraam, maar ook eigenaar van de webshop Van Eck Beenmode. Daarop is ook het grote assortiment van Van Eck Beenmode te koop.

Naast de sokken met een wollen voering verkoopt Van Eck Beenmode ook sokken van katoen en bamboe. Deze variëren van sokken voor baby’s tot sokken voor volwassenen tot maat 50.

Het hele assortiment is afkomstig uit 4 verschillende groothandels in Nederland. Die de goederen kopen van verschillende landen zoals Italië en Portugal.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!