Sinds 2000 staat Lilabara op de markt in Almere en is sindsdien niet meer weg te denken. Elke woensdag en zaterdag staat Gajad er weer zodat iedereen in Almere Centrum kunt genieten van een heerlijke snacks. Hier haal je verse bara en heerlijke roti kip, phoelauri, ghoeghri, rotirol en broodjes kip of vis. Als Gajad niet op de markt staat is hij druk bezig met de voorbereidingen, ze maken al het beslag namelijk zelf. Op de markt baken ze bijvoorbeeld de baras af en dan zijn ze klaar om opgepeuzeld te worden. De bara’s zijn heel populair en veel klanten komen wekelijks terug.

Waren je ogen groter dan je maag? Stop ze dan de volgende dag nog even in de oven en eet ze dan lekker op.
Op zaterdag is het vaak drukker op de markt en dan staan ze met 4 man klaar om te helpen. Ze hebben dan allemaal een vaste taak, zo gaat de één bakken en bijvoorbeeld de ander de broodjes vullen met kip of vis. Ze hebben de kraam expres zo ingericht zodat je als bezoekers kunt zien hoe je eten ambachtelijk wordt gemaakt. Het eten ruikt ook super lekker. Als je langs loopt is het moeilijk om niet te stoppen.
Niet alleen het beslag, maar ook de sambal is zelf gemaakt. Je hebt keus uit 7 verschillende soorten. De sambal is een familierecept en heeft Gajad van zijn ouders geleerd. Het recept van de bara is van zijn voorouders uit Indië. 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!