Wat mag het zijn?

G&G Heinen is een viskraam die al sinds 1922 bestaat, en al vanaf 2010 iedere woensdag op de markt in Almere Centrum te vinden is. Het is een echt familiebedrijf en iedereen die bij de kraam werkt is dan ook familie.

Op de kram worden verschillende soorten vis verkocht zoals kabeljauw, inktvis, makreel en kibbeling. Sommige vissoorten worden alleen op de markt in Almere verkocht zoals de buitenlandse vissoorten; makreel, inktvis, krab en de kleine molletjes.

Een echte aanrader van Erwin?
Erwin is de eigenaar van G&G Heinen en raad de haring aan, dit is zijn eigen favoriet! Maar ook de kabeljauwfilet, zalmfilet en schol zijn erg populair onder de marktbezoekers. Naast de verse vis om thuis af te bakken scoor je hier ook heerlijks voor onderweg zoals haring, lekkerbekjes en kibbeling! Deze kun je gelijk opeten en vallen goed in de smaak.
 

Voordat de vis verkocht kan worden wordt deze eerst ingekocht door Erwin zelf. De verse vis wordt ingekocht op visveilingen en grote vishandels. In de ochtend worden de vissen gefileerd, lekkerbekjes worden schoon gesneden en haring wordt schoongemaakt. Daarna moeten alle vissen mooi worden gepresenteerd et voila de vissen kunnen mee naar huis!

G&G Heinen staat iedere woensdag op de markt in Almere Centrum.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!