Plakje proeven?

Ook zo een zin in een stuk worst? Begrijpelijk, want een goed stuk worst is altijd lekker. Toevallig haal je bij De Enkhuizer Worstenkraam hele lekkere worst. Hij staat elke woensdag en zaterdag op de markt met tientallen verschillende worsten. Rookworst, droge worst, paardenworst, grillworst, leverworst, ossenworst of bloedworst. Zeg maar wat je wil en John heeft het. Zelf vindt hij de paardenworst erg lekker. Niet alleen hij, maar ook de marktbezoekers vinden de paardenworst erg goed. De paardenworst is de specialiteit van De Enkhuizer Worstenkraam en heeft in 2015 zelfs de prijs gewonnen voor beste paardenworst en is daardoor bekroond met goud en een ster.

Als je langs komt om de paardenworst te kopen, kun je gelijk ook een stuk van een andere worst mee nemen of gesneden vleeswaren en een stuk paté. De paté is met feestdagen prachtig versierd. Zo staat er met kerst een paté met kalkoen, kastanjes en nootjes met daarbovenop als verziering een mini kerstboom.
Kort gezegd vindt je bij De Enkhuizer Worstenkraam alles wat je nodig hebt om een broodje te beleggen, salades lekkerder te maken, toastjes te maken en geslaagde borrel te organiseren.
Sinds 2005 is de Enkhuizer Worstenkraam niet meer weg te denken van de markt. John heeft na al die jaren er nog steeds plezier in zijn werk. Hij maakt graag een praatje met de klanten.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!