Op zoek naar een nieuwe outfit?

De leukste dameskleding vind je op de markt! Bij Kumar koop je kleding voor dames in alle maten. In de rekken hangen gekleurde truien, lange vesten, gestreepte broeken en mooie jurken. Wat er hangt is afhankelijk van het seizoen. In de zomer zie je veel jurkjes en luchtige kleding, terwijl je hier in de winter heerlijke warme warmen truien kunt kopen. Shirtjes en broeken zijn het hele jaar door te koop. Het leuke is dat er elke week wel een paar nieuwe kledingstukken bijkomen. Je bent hier dus nooit uitgekeken. Wist je trouwens al dat de kleding uit Frankrijk komt?

Deze kraam met dameskleding staat al sinds 2002 op de markt in Almere Centrum. Kumar, staat altijd samen met zijn broer op de markt. Door de jaren heen hebben ze veel vaste klanten opgebouwd. De broers vinden het belangrijk dat de klanten tevreden zijn. Ze vinden het geen probleem als de marktbezoekers de kleding willen passen. Krijg je toch spijt van je aankoop? Dan mag je het gewoon komen ruilen.
De kleding is vooral bedoeld voor vrouwen tussen de 30 en 50 jaar. Maar de kans is groot dat je hier ook goed kunt score als je jonger of ouders bent.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!