Spelletje spelen?

sinds 2000 kun je op de markt in Almere Centrum speelgoed kopen. Dat is allemaal te danken aan René. In 1990 begon hij met zijn speelgoedkraam en sinds 2000 staat hij in Almere. Hij verkoopt speelgoed voor alle leeftijden. Zo heeft hij voor baby’s rammelaars en slabbetjes. Bij zijn kraam liggen er ook heel veel bordspellen van merken zoals Star Wars, LEGO, Het Huis Anubis, K’NEX, en Jumbo. Vaak zit er op de verpakking een productiefout waardoor ze niet bij de Intertoys of Bart Smit liggen.

De meeste spellen zitten nog in plastic, indien dit niet het geval is heeft René gecontroleerd of het spel compleet is. Hij vindt het belangrijk dat het speelgoed in goede staat is. Daarnaast haal je hier naast de bordspellen ook nog ander speelgoed. Zo heeft hij poppenwagens, kinderfietsen, knuffelkussens in de vorm van een hart. Het assortiment is niet altijd het zelfde, elke week is er wel iets vernieuwd. Dat is een extra rede om elke week langs te gaan bij de speelgoedkraam.

René speelt ook heel goed in op de trends. Zodra hij merkt dat er een rage is koopt hij het snel in. Zo waren loombandjes en fidget spinners erg populair. Is er een nieuwe rage? Wil jij graag meedoen, maar weet je niet waar je het moet kopen? Ga dan langs bij René. Vast en zeker kan hij je helpen bij je zoektocht. Ben je niet zo van de rages, maar meer van de oude en bekende bordspellen. Dan ben je hier ook aan het juiste adres. Spelletjes zijn op alle leeftijden leuk!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!