Laat hier je fiets repareren

Ben je opzoek naar een fietstas, verlichting van Axa, zijwieltjes of een zadel met extra gel voor je fiets? Dan ben je bij FietsStar aan het juiste adres. Deze marktkraam heeft alle onderdelen voor je fiets. Majid, de eigenaar, vindt het super leuk om bezig te zijn met fietsen. Hij heeft zelfs een officiële fietsenmaker diploma.

Voordat hij zijn eigen kraam had werkten hij in een fietsenwinkel en sinds 2014 staat hij elke woensdag en zaterdag op de markt in Almere Centrum. FietsStar verkoopt niet alleen fietsonderdelen, maar ook tweedehands fietsen.
Heb je interesse in een fiets? Dan mag je natuurlijk eerst een proefritje maken. Daarnaast kun je je fiets laten repareren bij FietsStar. Majid heeft dan 3 kwartier tot 2 uur nodig om bijvoorbeeld je fietsketting er weer op te leggen of binnenband te vervangen. Wat er ook met je fiets aan de hand is, Majid zorgt er voor dat hij weer in goede staat is als je hem op komt halen. Wist je trouwens dat FietsStar niet alleen een eigen marktkraam heeft, maar ook een eigen winkel heeft! Deze vind je aan het Enschedepad 104 in Almere. Maar het is natuurlijk veel gezelliger om langs de markt te komen!

FietsStar staat iedere woensdag en zaterdag klaar om jouw fiets te repareren op de markt in Almere Centrum.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!