Niet alles in 1 keer opeten he?

Eurosweet is de kraam waar je terecht kunt voor je favoriete snoepgoed. Je kunt hier kiezen uit wel meer dan 500 verschillende soorten schepsnoep zoals zoete snoepjes, zure snoepjes, lolly’s, dropjes, pepermunt, oudhollandse snoep en chocolade. Er is dus genoeg keus en voor ieder wat wils.

Dat er zoveel keus is, maakt het werk ook leuk zegt eigenaar Marianna van Eurosweet. Als klanten komen scheppen, dan zijn de snoepzakjes altijd anders gevuld. Ieder schepsnoepzakje is uniek en ziet het er uit als een feestje. In totaal hebben klanten keuze uit wel bijna 600 producten in het assortiment. En tijdens de feestdagen vind je er speciale producten zoals chocolade in verschillende paas- of kerstfiguren.

Het meest populaire snoepje? Dat is erg lastig te kiezen! Waarschijnlijk is dat het Mannekepis dropje, deze is erg populair onder de marktbezoekers. Het dropje heeft de vorm van Mannekepis, maar smaakt gelukkig heel anders! 

Wist je dat Eurosweet ook beschikt over een allergielijst? Ook voor de vegetariër of mensen met een allergie zijn hier voldoende snoepjes te vinden. Zo zijn de kersen snoepjes bijvoorbeeld gelatine vrij. Ben je op zoek naar een bijzonder snoepje? Eurosweet helpt je graag met het vinden van een snoepje dat past binnen je dieet.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!