Maandelijks nieuw assortiment

Tiktak tiktak is het geluid wat je hoort als je je horloge die je gekocht hebt bij Tiktak tegen je oor houdt. Mannen, vrouwen en kinderen kopen hier prachtige horloges. Niet alleen kun je hier ook klokje voor aan je pols kopen (horloge), maar ook een klokje aan een ketting of een sleutelhanger en zusterklokjes. Dit is bijvoorbeeld handig voor als je je pols leeg wilt houden. De sleutelhanger kun je om je sleutelbos doen, maar ook aan lus van je tas of broek.

Sinds 1991 is Here de eigenaar van de kraam. Haar dochter is altijd al gek geweest op horloges en daardoor ontstond er vanuit Here haar kant ook liefde voor horloges. Nu staat ze al 27 jaar elke woensdag en zaterdag op de markt.

Het assortiment veranderd ongeveer 1 keer per maand. Er wordt goed gekeken naar de trend en geluisterd naar de klant. Zo liggen er luxe horloges van Q&Q en QMax, deze zijn waterdicht. Ook liggen er horloges met leren, plastic en stalen bandjes. Veel klanten die op vakantie gaan willen liever niet een heel waardevol horloge mee nemen en halen dan bij Tiktak een horloge met een plasticband. Als je alleen opzoek bent naar het bandje van een horloge kun je hier ook terecht. Here kijkt graag met je mee om het bandje te vinden die het beste bij jou past. Wat Here zo geweldig vindt is dat ze generaties ziet opgroeien. Vaste klanten die vaak met hun kinderen langs kwamen hebben nu ook kinderen en komen nu op hun beurt weer met hun kinderen langs. Ook komen klanten vaak nog langs lopen en laten met trots zien dat ze het horloge dragen.

Het is fijn om te weten dat je hier 6 maanden garantie hebt als je iets van 10 euro koopt, is jouw gekochte horloge duurder dan 10 euro? Dan heb je een jaar garantie.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!