maar liefst 100 verschillende riemen

Daafi is 74 jaar jong, maar staat nog steeds elke woensdag en zaterdag vol goeie moed op de markt. Dit doet hij al sinds 2003. Daafi staat namelijk veel liever op de markt dan dat hij thuis op de bank zit. Hij is de eigenaar van LeaderDaafiSon en verkoopt stoere leren jassen en riemen, maar ook producten van kunstleer en elastische riemen. In de koude periodes van het jaar vult hij het assortiment aan met warme handschoenen en mutsen.

De riemen die te koop zijn bij LederDaafiSon zien er stoer uit. Wist je dat er bij LeaderDaafiSon wel meer dan 100 verschillende riemen te scoren zijn? En dat deze door volwassenen en kinderen gedragen kunnen worden? Tussen al die riemen met allemaal een andere kleur, maat en print zit vast de perfecte riem voor jou. Daafi kijkt graag mee naar welke maat riem je nodig hebt en welke het beste bij je outfit past. Niet alleen bij de riemen kijkt hoe mee of het past, maar ook bij de jassen. Je wil namelijk wel een jas die goed zit.

Op sommige leren jassen zit een bondkraag. Dit bond is nep bond, maar het leer is echt en komt uit Brazilië. Bij aankoop van een leren product geeft Daafi advies mee over hoe je het product het beste kunt beschermen en onderhouden. De spullen om het leer te onderhouden zijn ook bij LeaderDaafiSon te koop.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!